Allergicentrum

Igår var Meija med farmor och Lina hela dagen.  

Natten med Malte gick helt okej. Såklart var han ledsen/förbannad men inte så mycket som jag trodde. Jag pumpar ur och ger honom eftersom han inte äter välling eller ersättning. Planen är att successivt blanda ut med välling så småningom. Vi får väl se hur det går :)

Idag var vi till BVC med Malte. Han växer som han ska och väger snart 10 kg. 

Han har sen en tid tillbaka utslag på kroppen som inte vill ge med sig så vi kommer troligtvis bli skickade till Allergicentrum för utredning. Han verkar inte lida av de men det det tråkigt ut. 

Blir en tur till BVC imorgon igen för att ta en spruta, vår BVCsköterska har semester nästa vecka och därför fick det bli en akuttid imorgon, vi ska ta emot mässlingen eftersom vi ska till Spanien i höst. I vanliga fall tas den sprutan vid 18 mån ålder. 

Efter BVC kom Lina och Erik och vi tog tillsammans en promenad med hästen och hundarna. Mysigt! 


Just nu är vi i Tallboda och väntar på att Hampus ska sluta jobbet. Det fick bli ett bad för att fördriva tiden lite för kottarna trots att Meija till en början inte var "badnödig" som hon så fint kallade det ;)? 

Mimmi fick på munkorgen på sig idag för att inte bli för tjock. Med tanke på att hon haft fång är det inte bra om hon blir för tjocker.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0