Skruttan är sjuk igen

Meija ligger fortfarande och sover, hon hade en jobbig natt med hosta och feber så jag förstår att hon är trött :) Jag älskar när bebisar sover såhär, nu är inte Meija någon bebis längre men jag tycker det är rätt gulligt ändå :)
I torsdags åkte Hampus till Norge för att jaga bäver. Micke kom förbi med sitt lilla tillskott, så himla söt! Inte kan jag minnas att Nikki var sådär liten när hon kom till oss. Hon var lika uppkäftig som Nikki var som valp. De har humör de där laikorna...! Hampus verkar ha haft en skön resa och kom hem med ett bäverskinn, lycka för mig att han inte tänkte stoppa upp den! Bäverskinn är bättre än uppstoppad bäver och dessutom slipper jag ha en stor bäver i frysen. Tack för det darling!
I fredags var vi och grattade Lena, Meija var trött och grinig, kanske var det förkylning på gång redan då, jo, vi skyller på det ;) I lördags åkte jag till Tallboda för att hämta kära moder som tillbringade resten av helgen hos mig. Vi åkte till farmor Annica som fyllde år i lördags för att överlämna en tavla i present, verkade vara uppskattat :)!
Saknar dig min kära syster!!

RSS 2.0