Skönt med lite egentid och ensamhet... Trodde jag :)

Meija umgås med mormor och morfar den här veckan då både jag och Hampus jobbar, jag har tidigare i veckan åkt från Näset till jobbet men ikväll bestämde jag mig för att få den där underbara egentiden utan sambo, hundar och barn. Men när jag kom hem så känns allting så himla tråkigt och det var inte alls skönt och underbart, jag saknar min familj! Jag kan inte ens tänka mig hur livet var innan Meija kom till oss, hon förgyller verkligen mina dagar och jag kunde förut aldrig i livet förstå att man kan älska ett litet barn så mycket.
Hos mormor och morfar är Meija i skogen och plockar svamp och smultron, äter glass, busar med hundarna, håller grodor i sin hand, blir biten av myggor och knott, skrattar högt med mormor och morfar, sjunger i sångboken hon fick av morfar i sommarpresent och myser såklart massvis! Meija och Hampus har inte setts sen i måndags och varje gång jag kommer frågar hon efter pappa, tror hon saknar pappa och om inte annat vet jag att pappa saknar Meija :)
Imorgon är det sista dagen innan vi får två veckors semester tillsammans, semesterstarten tillbringas på Näset, ska bli supermysigt!

En hel dag full av lyckorus!

I lördags var Hampus iväg på svensexa, Meija var hos farmor och faster som hade Meijaabstinens och jag fick massor av tid att städa och tvätta, härligt! Strax innan jag skulle hämta upp Meija rök hundarna ihop. Efter bråket kollade jag igenom de båda och ingen av de hade skador såvitt jag kunde se. Meija hämtades och när jag kommer hem ser jag att Nikki blöder från ögat och att hinnorna runt ögat är svullna och blodfyllda. Lördagskväll och klockan var snart halv 8, perfekt tajming som vanligt. Valla kunde inte ta emot oss då jouren endast var öppen till halv 8 utan hänvisar oss till Jönköping eller Stockholm. Efter många samtal till alla möjliga veterinärer hittar jag en i Kisa som kan hjälpa mig att titta ifall ögat är trasigt eller om det "bara" är en blödning.
Mamma följde med mig och Meija till Kisa och det konstaterades att ögat är fullt av blod men inga hinnor är trasiga. Tur var det annars hade det blivit en  tripp till Stockholm... Klockan var halv 12 innan Meija och jag kom i säng, mamma däremot var ute till sena natten för att baka de utlovade bullarna inför kommande dag.
På morgonen kom Annica, Lucas, Asta, Mats och Katarina till Tallboda för att sen åka vidare till Kolmården. Vi hämtade upp en bakfull pappa i Norrköping som haft några få sömntimmar innan det var dags att stiga upp :)
Vid 11 var vi framme och resten av dagen var ett stort lyckorus för Meija, hon var helt extas och sprang mellan de olika djuren som fanns i parken. Favoriten var förstås att få klappa getterna och grisarna, hon ville inte alls gå därifrån. Vi såg på delfinshowen och det var till en början lite läskigt när det vart mörkt i hela salen, men när delfinerna kom var det förstås jättehäftigt och spännande! Vi åkte också nya linbanan, Meija tog sin middagslur när vi åkte den så vi fick åka om den igen efter att Meija vaknat, klart skruttan ska åka linbana :)
Att Meija gillar djur blev rätt uppenbart, undrar vad det intresset kommer ifrån :)? Att skruttan inte fått många timmars sömn på natten bekom henne ingenting, hon var glad hela dagen lång och en mer lyckad dag kunde vi knappast få.
Precis anlänt till Kolmården
Precis såhär såg det ut när jag var en liten skrutta :)
Mormor och Meija spanar in djuren :)
Lyckligaste tjejen på hela Kolmården :)
Fikapaus
Farfar och Meija :)
Puss!
Mormor och finaste gammelmormor Asta
Vissa tyckte linbanan var kul och spännande...
...andra tyckte den var lite mer otäck.
Meija med sin underbara gammelmormor Asta.
Jag är så glad att alla kunde följa med till Kolmården. Tack alla som var med för en supermysig och minnesvärd dag!

En månad går fort!

Och under den tiden har bloggen visst stått still. Som vanligt kommer en resumé av livet den senaste tiden i form av bilder.
Vi har varit på Douglas dop där Maria fick den stora äran att vara gudmor.
Varit hemma och myst såklart!
Busat med morbror på landet.
Firat midsommar på näset tillsammans med, mamma & pappa, mormor & morfar, "gammelfarmor" Anita och Hasse, Kicki, morbror och hans kompis Than :)
Ätit årets första strå med smultron på midsommar.
Hjälpt mormor med midsommartårtan ;)
Meija vägrade ha på sig den fina midsommarkrans som morfar gjort så det bidde ingen bild på det iår. Förhoppingsvis kanske fröken har ett bättre humör nästa midsommar så vi kan få en bild då istället :)

RSS 2.0