Näset och Vimmerby

Jag och barnen har varit på Näset hos mor och far, där var också Maria m familj och Kim och sina 2 tjejer. Idag har vi haft en toppendag på Astrid Lindgrens Värld i Vimmerby. En mysig dag med mamma, Maria, Nova, Kim, Leija, Eira, Meija och Malte. Favoriten för barnen var helt klart Pippi Långstrump, jag däremot tyckte nog Emil var strået vassare än denna rödhuvade tös. Roligaste stället att utforska var absolut Mattisborgen! Meija och jag var nere till källaren där det var mörkt och spännande och i nästa stund högt upp i ett av tornen. Mycket trevlig personal och bra skådespelare! 

Alla bilder ligger dock på Marias kamera så de får dyka upp senare. Bjussar på en bild på Malte som hittade lyckan i en kruka med jord...
Tack mamma/mormor för allt idag! Vi är lyckligt lottade ❤️


En Gosse med hans bysse och hans mysse ❤️

Bilder från kameran

Meija och jag vid sjön hos oss <3
 
Från besöket i sanden, fina Tilde med barnen.
Malte käkar glass i Sanden :)
 
Familjen <3
 
Vildsvinen på gärdet utanför vårt hus.. :)
 
Tilde och Meija :)
 

Meijas första gädda - check!

Vi följde med m och p till Näset. Meoja fick sin första aborre på mete förra året och iår fick hon första gäddan på kast, jag kastade och meija vevade och andra kastet fick hon napp! Hon var den enda som fick fisk och har därmed räddat lunchen imorgon, snyggt jobbat!På vägen till sjön hittade Meija en pytteliten fågelunge, den har förmodligen ramlat ur boet, det verkar som att fågelmamman tar hand om den för det låg massa fågelbajs vid den. Sjukt söt var den iallafall! 

Mormor och Malte gick på smultron och blåbärsjakt medan vi andra fiska, Malte älskar smultron! 

Malte och jag tog en powernap, Meija höll sig vaken ;) 


 


Premiärturen med Mimmi ❤️

Underbara ungar!

Hampus är iväg och grillar med ett gäng grabbar ikväll och lär väl inte komma hem än på en stund. En kväll med grabbar efter 2 veckors semester med familjen var nog vad han behövde ;)

Båda barnen somnade för ovanlighetens skull och jag kunde städa ostört i 1,5 timme, perfekt! 


Mamma och pappa kom ikväll och åt mat, det blev lite vin till det så jag har nattgäster också, mysigt värre! Pappa och Meija var ute och åkte häst och vagn förut. Pappa var häst och Meija satt på vagnen och beordrade galopp, haha. Meija hade riktigt kul och farsgubben får motion, win win så att säga ;) 

Sötisarna här bredvid sover så sött och man kan inte låta bli att bli alldeles varm i kroppen ❤️

De bra dagarna bara fortsätter!Imorse kom barnens farfar och efter en stund kom barnens farmor, Lina och Erik för att lämna Meija. Nu är vi vid sjön och fiskar och badar, underbara sommar! 


Vilka bra dagar vi har haft!

Vi har solat och badat tillsammans med Nina och Martin och deras hund Yatzy och sen vidare till Ulrika för att hälsa på Joar med familj. 

Igår var vi i torpet och spelade sen minigolf med alla på kvällen. Hampus vann och jag kom tvåa, well done ;) 

Meija ville sova hos farmor och det fick hon såklart mer än gärna :) Hampus åkte och jagade så kvar blev jag och Malte i en stor säng enbart för oss själva, så skönt! 

Besökt Sankt Annas Skärgård

Igår drog vi till Sanden för att hälsa på familjen Ramstedt. En mysig dag på stranden med mycket bad (inte för badkrukan själv såklart, dvs jag). Hampus och Kg drog på en fisketur och hade fått upp 10 fiskar totalt, snyggt!
Tack familjen för en avkopplande och skön dag :)

Kolmården

Vilken mysig dag vi hade tillsammans! Kan ett besök på Kolmården vara misslyckat? Tror inte det :)


Bus med mormor :) 

Nova ville hellre hålla i moster än mamma ❤️

Det märks att Meija är van vid att handskas med djur :)

Fler bilder :)

 
Fina Lucas har både dansat bal och tagit studenten :)
 
 
Vi har haft besök av Josse och hennes fina Harry, här bus med Malte ;)
Meija och Nova har lekt med käpphästen. Nova longerar Meija med ett hundkoppel och flugsmällan får agera spö. Nova 1,5 år är helt med på noterna och smackar på hästen och säger "braaa". Underbara ungar!
 
Maria, Hampus och Nalle tar ett bad vid sjön.
 
Fina Grabbarna <3
 
Pär och Annica
 
Jag och Hampus kusin Evelina :)
 
Fina tjejer <3
 
Promenad med syster/moster och tittar på kossorna :)
 
Skruttisarna i farmors mysgunga
 
Meijas favoritkompis!
 
Syskonskaran med kidsen :)
 
Syskonskaran :)
 
 Malte äter kex :)
 
Ridtur på Mimmi 
 
Ryktar Mimmi :)
 
Malte och Troja <3
 
 
 
 

Annie, Sofie...

... och deras fina pojkar var och hälsade på oss idag, efterlängtat besök! Vi grillade korv vid sjön, lite småkyligt men mysigt :) Stackars Rasmus fick allergibesvär efter att han var inne i stallet när han hälsade på Mimmi. Han verkar vara lika djurtokig som Meija, så tråkigt när dumma allergier ska sätta käppar i hjulet. Trots svullna och kliande ögon var han vid väldigt gott mod när de åkte, tapper kille. 

Nu hoppas jag att det inte dröjer lika länge innan vi ses nästa gång :) 

Tack för att ni kom tjejer 💕


RSS 2.0