Bus i snön

Efter jobbet åkte jag till Annica i Lambohov för att hämta upp Meija. Meija busade runt med faster Lina när jag kom, de verkar ha jättekul ihop de där två :) Carina var också på besök hos Annica, kul att ses :).
 
När vi kom hem åt vi lite mellis och sen gick vi ut en stund. Meija och Svante sparkade boll och Meija skrattade precis hela tiden, så fort han närmade sig bollen asgarvade hon, hon bara tokälskar Svante och jag tror att det är ganska ömsesidigt :)

Busfia!

Snygg tjej med "lite" läppglans :)


En dags jobb kvar, sen ledighet..

Hampus och jag jobbar dessa dagar och Meija får mysa med farmor på dagarna. Det är jobb imorgon också sen är jag och Meija lediga till den 7/1, ska bli skönt! Hampus jobbar natt så jag och Meija har bosatt oss i Tallboda. Tanken är att Hampus ska iväg på jakt nu i två dagar men nu verkar det som att vädret kanske gör att det ställs in, kan vi ha sån tur att han är hemma mån tro?
 
Igår kom Amelie och hälsade på oss, alltid lika kul att ses <3 Blir inte så ofta nu längre...
 
Jag tokälskar att duscha och kan stå i timmar om det vore så, jag vet en som har ärvt den egenskapen...
 
 
 

Ett avbrott igen..

Jag får mina svackor när det gäller bloggandet och nu var det visst dags igen. En ny dator är inhandlad till familjen och kanske kan det vara lite mer lockande att sätta sig vid en MacBook istället för det gamla skrället vi har hemma. Hoppas det :)
 
Mycket har hänt sen sist, störst är förstås att vår lilla skrutta har fyllt 2 år. Tiden går fort, alldeles för fort. 
 
Nu är julen förbi igen, dagen innan julafton har det blivit tradition att våra respektive familjer kommer hem till oss och äter mat. Jättemysigt tycker vi :)
 
På julafton var vi i Tallboda, en lugn och skön dag, precis som det ska vara. Meija fick en massa fina julklappar! Bland annat fick hon en stol, käpphäst, spel, lera, kritor, ritblock, simskola tillsammans med farmor och en massa bra grejer. Efter Kalle Anka och lite mat kom tomten, vi stod och kikade på altanen när han kom och Meija såg allt lite skeptiskt ut, med tanke på att hon inte är förtjust i karlar hade vi inga högre förhoppningar om att hon
skulle vara speciellt nära tomten. Men ack så fel vi hade, hon hämtade julklappar till alla och kramade om tomten
innan han gick.
 
En perfekt jul tillsammans med nära och kära, precis som det ska vara :)
 
 
 
 
 
 
 

Fina sis <3

Lite bilder på fina syster och Meijabus :)
 

RSS 2.0