Kanske dags att ta tag i bloggandet igen....

Nu gör jag ett nytt försök till blogg
Mycket har hänt sen sist jag bloggade. Hampus var pappaledig en tid men nu har vi båda börjat jobba. Meija har turen att ha en alldeles underbar farmor som hon spenderar dagarna hos när mamma och pappa jobbar. Men snart är det dags för dagis, på tisdag ska vi dit på besök och den 12:e mars börjar inskolningen, spännande! Jag tror det kommer gå bra, Meija har blivit lite härdad hos farmor med alla hennes kompisar och hon är visst en bestämd liten dam :)
Förra veckan ramlade Meija in i stentrappan hos farmor och spräckte ögonbrynet
För att minimera risken för ärr så åkte jag till vårdcentralen, mormor fick följa med då hon slutade tidigt den dagen, förra gången vi var på vårdcentralen blev Meija livrädd för läkaren, det slutade med att Hampus och Meija satt i ett rum medans jag och läkaren satt och pratade om behandling i ett annat för att Meija skrek så pass att vi inte hörde varann. Den här gången gick det mycket bättre! Meija satt snällt medans läkaren tvättade såret och blev sen tejpad.
Förra gången Meija var hos läkaren var det för att hon hade utlslag över hela kroppen som kliade och vätskade, läkaren kunde inte säga vad det var utan skrev ut penicilllin.
I veckan som varit har Bea, Tilde, Nike och Ilian varit och hälsat på oss i Linköping, alltid lika trevligt och mysigt när ni hälsar på!
Vi var på Busfabriken
På fredagskvällen kom även Maria och Nicklas, Bean lärde oss hur vi gjorde Suschi, supergott och inte alls speciellt svårt! Lagom till maten kom Bellan, Helene och så Meijas lilla syssling Douglas. Så mysigt med bebisgos!
På lördagen åkte vi alla (förutom Hampus som hade jakten som kallade)till Valla för att grilla korv och klappa på djuren
En supermysig helg som spenderades med de allra bästa!!

RSS 2.0