Premiär för gungan

Hampus och pappa var på hockey igår. Jag och kidsen umgicks med mamma :) 
Hampus träffade på några gamla klasskompisar och passade på att ta en utgång. Vid 3 var han hemma så det blev en övernattning hos mor och far. Idag har Hampus varit på möte i Nykil så vi har..

Gungat... Vilket såklart var superkul!


Skruttfia 💕


Plockat blommor till mormor och morfar. 




Och badat. 


Kottarna med mormor och morfar ❤️





Natti natti

M, P samt Cissi m familj kom ut till oss idag, vi åt mat hemma och drog sen vidare mot T-Boda där de flesta såg hockeyn. Vi blir kvar här inatt och nu är det efter en underhållande, intensiv och rolig kväll full av djupa samt mindre djupa diskussioner och mycket skratt dags att sova en stund innan mina små gryn bestämmer sig för att vår nästa dag ska börja ❤️ 





Natti natti out there...

Till häst ❤️

Idag har jag ridit på finaste Yatzy, Det är så himla roligt att sitta på hästryggen igen. Vi har sån tur som får låna hästarna och Birgitta hjälper mig massor med ridningen, bästa grannarna helt enkelt ❤️
 
Malte fick ta sig ett bad i vasken idag efter att ha ätit gröt helt själv ;)


Nu ska håret färgas och sen ska vi till Tallboda för att umgås med mor och far samt kusin med familj. Mys :) 


Jag och mina små ❤️




Trött tjej ❤️

Lek hos farmor en hel dag tar på krafterna ❤️


Feber igen..

Lillkillen har feber igen.. 39 är den uppe i just nu. Han blir aldrig helt frisk. Känns som om han varit förkyld i flera månader nu utan att någon gång bli helt bra. Jag får ringa BVC imorgon. 

FYI

Kanske att jag trampar någon på tårna nu men faktum är att jag tar den risken.. 

Sen jag var liten, så länge jag kan minnas har kommentarer som "Gud vad smal du är" (och då inte som någon vidare komplimang) osv. följt mig. 

Bara för att jag har storlek XS i kläder tar sig många rätten att yttra sig om min kropp. Vänd på det, vad händer om jag talar om för en person med storlek XXL att denne är tjock? Där kan vi snacka tabu. Ändå är summan av kardemumman densamma, åsikter om hur någon ser ut för att denne inte uppfyller omgivningens ideal. 

Jag trivs med mig själv, även om ett par kilon till inte skulle skada, så trivs jag. Och vad ska jag göra, äta en portion till när jag redan är proppmätt? Dessutom lever jag knappast på sallad ;) 

Och kanske att det sticker i ögonen på en överviktig att jag som smal inte uppskattar omgivningens kommentarer om min vikt men att få oombedd negativ respons på hur man ser ut är väl aldrig kul? 

Huvudsaken är att man mår bra, trivs med sig själv och inte kastar bort halva livet med att ha ångest över att man bör se ut på ett sätt som man inte gör.  Jag mår toppen och trivs. 


Underbar helg ❤️

En intensiv, mysig och rolig helg har nu tagit slut :) I fredags efter badet fick vi gäster, Tommy, Evis och sötnöten Agnes kom till oss. 

Efter maten gick strömmen och det blev kolsvart i hela huset. Vi gick ner i källaren och tände upp en brasa, lite mysigt faktiskt :)

Igår efter Leos Lekland åkte vi och hälsade på Micke och Anna och deras guldklimp Olivia, helt underbart att få mysa med en liten spädis igen. 


Efter Micke och Anna åkte vi till Heléne och Beda för att hälsa på alla som var där (Heléne, Beda, Isabelle, Dogge, Cissi, Jens, My och Ida). Och sen åkte vi vidare för lite mat hos mamma och pappa. 
 
På förmiddagen idag kom Sara, Olivia och Nelly förbi. Vi gick till lekparken och tog sen en fika hemma hos mor och far. Äntligen blev vår date av och som vi längtat ❤️ 

Lagom till att Sara och flickorna åkte kom Cissi med familj. Kul att umgås lite med dom innan dom åkte :)

Maria och Nova åkte en stund efter maten och det känns lika vemodigt varje gång mina favoritflickor åkte hem 

När Norrtäljeborna åkt hem tog jag och mina små gryn ett skönt bad 




Tack alla mina nära och kära för en helt underbar helg ❤️ 

Syster och Nova, jag saknar er redan ❤️

På Leos Lekland

Idag har vi haft ännu en toppendag, vi har visst runt på Leos Lekland tillsammans med My, Ida, Jens, Nova och Mary. 


Stackars Nova gillade inte rutschkanan alls faktiskt.. 





Simhallen


Vi har haft en rolig förmiddag i simhallen med dessa godingar ❤️





Min moster och Malte ❤️




Nova i Linköping ❤️

Maria och Nova är här ❤️ mamma och jag har tagit hand om Nova ikväll och syster har gått på hockey med Beda och pappa. Vi har shoppat på ikano och Nova har varit så mysig hela tiden, inte ett ledset öga nån gång och nu sover hon ❤️



Meija fick en ny jacka och mössa. 

Hennes favoritfärg är blå och det fick därför bli svarta och blåa skor. 

Dessa skor är från Din sko och de är så himla bra! Lätta för barnen att ta på själva och hyfsat slitstarka. Det är 3:e året i rad Meija får den här typen av sko. 
Badkläder till barnen inför morgondagens besök till simhallen. 

Malte fick ny mössa :)
 


Hundhår överallt..

Japp, med 3 hundar som fäller blir det en hel del hår och det känns som om man inte gör annat än att dammsuga ändå borstas hundarna varje dag.. 

Undrar om man kan få en sån där kinesisk nakenhund att jaga? 


 

Lunchar på Max

Hampus, jag och Malte lunchar på Max och Meija är hos sin farmor och leker av sig lite :) 



Kärlek ❤️




Mycket händer här :)

Malte har haft 3-dagarsfebern och blev prickig överallt! Han är fortfarande förkyld, hostar och snorar..

Mycket händer med hans utveckling. Han kryper, sitter (inte så att man kan lämna honom) och säger ma-ma när han är ledsen :)

Mina ❤️





Tokfia 😉

RSS 2.0