Johanna och Robins Bröllop

Fredagen

Meija var hos farmor idag och träffade favoritkompisen Stella, de hade suttit och planerat vilken färg de skulle ha på sina väskor när de började skolan. Meija frågade också om jag skulle följa med henne till skolan när hon började där, vi har många år kvar att förbereda första skoldagen men det ska tydligen börjas i tid. Frågan är bara om hon fortfarande vill ha en rosa skolväska den dagen eller om vi ska vänta sådär en 3-4 år innan vi köper den ;)

 Maria, jag och Hampus åkte till ikano för att inhandla det sista innan bröllopet, jag har turen att ha en snäll kollega som lånade ut en jättefin klänning åt mig. Har inte så värst stort urval på kläder hemma för tillfället och den här klänningen var perfekt för en gravvomage :)

Lördag

Stress, stress och åter stress, varför blir det alltid så när vi ska iväg? Vi går upp tidigt och mina planer för hur dagen ska gå till är solklara och ändå är det panik som gäller i sista stund för att vi är sent ute. Jag förstår icke. Meija lämnades hos farmor i torpet och vi fixade till hos i Tallboda där vi också plockade upp Maria och Nova för att åka vidare mot Edsbruks kyrka där vigseln mellan Johanna och Robin skulle hållas.

 När vi satt oss till rätta nära en smidig utgång börjar efter en stund klockorna ringa, musiken är igång, brudgummen och barnen går tillsammans fram till altaret och därefter av tärnorna.

In kommer bruden, och såå himla vacker. Jag klara mig undan gråten och kände att det gick riktigt bra till dess att bruden börjar sin entré med att sjunga Sonja Aldéns låt- Du är allt. Inga servetter, ingen vattenfast mascara men inga tårar gick att hejda och när de väl börjat rinna finns det inget stopp. Jag sneglade till på Hampus och han hade tårar han med. Jösses vad vackert det var! Jag hittade som tur var en amningshandduk i Novas skötväska som fick agera näsduk. Brudparet sjöng också ”Stiftelsen - Var du än går” tillsammans och det var förstås hur vackert som helst.

 

 Vi var rätt nervösa och spända över hur Nova skulle sköta sig i kyrkan men hon var jätteduktig!!

 

Tack Johanna och Robin för att vi fick dela den här dagen med er!

 

Meija hade haft det mysigt hos farmor i torpet och hade sovit skönt hela natten.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0