Magsjuka igen

Malte var kräksjuk för ett litet tag sen och nu är det Meijas tur. Hon har kräkts sen 1 inatt och får bara sova korta stunder innan hon måste kräkas igen. Lilla vännen ❤️ 
Hon dricker lite coca Cola efter varje kräkning så hon får i sig lite vätska iallafall. Finns inget att kräkas upp och hon vrider sig vid kräkningarna för att hon får så himla ont i magen. Hoppas det värsta är över snart 💔

Evita


I helgen har jag, mamma och Meija varit i Stockholm. Pappa bjöd oss Mamma, mig och Maria på Evita, en teaterföreställning om Argentina och Eva. Kan faktiskt inte roligt återberätta vad den handlade om och ingen av oss var speciellt imponerade. Att det i publiken fanns en medelålder på cirka 70 år säger kanske en del. Men vi hade en trevlig dag med god mat och mysigt sällskap :)Meija var hemma med Niklas och Nova under tiden. 

De verkar ha saknar varann ❤️

Så trist att vi bor så långt ifrån varann. Hade gärna träffat lilla Nova oftare och tjejerna har så roligt ihop. Munnen går i ett på Nova nu och man ska vara glad om man uppfattar hälften av vad hon säger ;) 

Idag färgade Mary mitt hår men färgen fäste inte på längderna så det såg minst sagt förjäkligt ut så det blev ett besök hos frissan innan hemfärd. Jag har mättat mitt hår på färg och nu är det endast toning som gäller. Halva håret är sönderbränt och jag skulle behöva klippa bort en bra bit till men då skulle det bli alldeles för kort. Så går det när man experimenterar hemma och försöker göra sig shnygger ;) 

Snart är jag hemma hos mina grabbar. Hoppas Malte är vaken så jag hinner pussa på honom innan det är nattdags ❤️ 


Välkommen till världen Thor & Tristan


Bea & KG:s Thor och Tristan ❤️ Helt underbara ❤️


BVC

Slutade tidigare på jobbet idag och följde med familjen till BVC, Meija hade tid för hörsel- och syntest.

Meija vill gärna veta i förväg vad som ska hända och är hon förberedd på vad som komma ska brukar det sällan vara några problem. Hon var oförberedd på att få en klisterlapp över ögat när syntestet skulle göras och det gjorde henne lite nervös och ledsen. Vi tog en paus och Malte mättes och vägdes under tiden. 

Syntestet gick bra sen, vi hoppade över klisterlappen och jag höll för ögat med min hand. 

Hörseltestet var hon väl förberedd på, jag har gjort en hel del sådana i mina dagar och hade förklarat för henne hur det brukar fungera så det gick bra. 

Båda barnen följer sina kurvor fint. Malte fick också sin 1,5-årsvaccination, han sa inte ett pip när han fick sprutan. 👍

Malte röjde runt som en tok inne hos vår BVC-sköterska, och efter besöket konstaterade vi att det var rätt skönt att vi båda två var med idag ;) imorgon ska Hampus till tandläkaren med barnen, hoppas Malte håller sig lite lugnare då, min lilla buspojke :)

Sista tiden känns det som att Meija och Malte knappt kunnat vara i närheten av varann utan att bråka men ikväll har de haft så roligt! De har skrattat och busat massor ❤️ (dock avslutades leken med ett hugg i armen på storasyster men den historien tar vi en annan gång...) 
Bild från helgen när de åkte spark med mormor ❤️

Mysig helg


Söndag kväll, en helg går så fort. 

Jag slutade lite tidigare i fredags och åkte för att handla lite fredagsmys till kvällen. Vi såg på Bamse tillsammans med barnen och jag däckade som vanligt vid 9.

I lördags jobbade Hampus. Jag och barnen vaknade strax efter 7, pigga och utvilade. Efter frukosten lekte vi med lera och sen kom mormor förbi med lite nya pussel som skulle läggas. Efter pusslet blev det en tur med Mimmi för att sen åka pulka, spark och göra snölykta. Dagen avslutades med taco och melodifestivalen.

Idag skulle vi åkt skridskor med Sara och hennes 2 tjejer men precis innan vi skulle åka avbokade jag tråkigt nog dejten då Meija inte alls var på hugget även om hon gjorde allt för att försöka se pigg och alert ut ;) Tanken var att vi skulle åkt skridskor med barnen men vi får ta det en annan gång. Vi åkte in till Stadium Outlet och köpte skridskor till mig och lämnade in allas skridskor för slipning så förhoppningsvis ska vi hinna med en tur i veckan.

Det fick bli en pussel- och mysdag för Meija och mig istället. 

Malte har varit med Annica till mormor Asta idag. Han hade kissat på Astas toalett, så duktig så lilla killen. Han är duktig på att kissa på pottan/toan, tror t.om. att han är före sin syster där. De verkade ha haft en mysig dag tillsammans. 

Sitter och kollar igenom massa bilder från Spanien, vilken mysig resa vi hade.. Och vad fort barnen växer...
 

 
 
 
 
 

RSS 2.0