Glad påsk!


Vårbilder :)

Jag tror aldrig jag har sett så mycket tussilago som vi har här ute, helt gult på gärdet!

18/4

Igår när H kom hem tog vi en promenad bort till Putte och Monica, jag hade gjort en tavla som vi överlämnade med följande motiv:
Jag passade på att ta årets första löptur, fast att sträckan inte var lång så var jag helt död när jag kom hem och idag har jag träningsvärk, härligt! Kan inte minnas när jag hade träningsvärk senast, haha. Helt klart på tiden!

Familjen ♥


Meijas utveckling

Här går det fort fram! Helt otroligt vad det händer grejer, det är så häftigt! Hon tar tag i saker, stoppar nappen i munnen (med lite tur så går det ;) ), hon äter gröt och har börjat få lite potatis, gröten fungerar rätt bra men potatisen går inte, inte ens med palsternacka i. Men vi fortsätter :)

Är hon inte världens sötaste?? :)

Varg?

Jag gick genom skogen när vi var på Näset och hittade den här platsen, Hampus har en teori om att vargen kan ha hälsat på...

Meijas allra första besök på Näset

Jag hoppas att Meija kommer få många härliga minnen från den här platsen, här har jag gått med ficklampan många kvällar och plockat grodor som vi samlade och hade tävling med jag och mina syskon, det hände mer än en gång att grodorna fick följa med i stöveln på väg hem helt utan mamma och pappas vetande och sen fick de bo i en plastpack i garderoben tills de helt enkelt "stannade i steget".
Alla mysiga fisketurer, bärplockning, svampplockning, bad och sena kvällar på altanen. Och det bästa av allt är att stugan saknar el och vatten, så avkopplande att glömma allt vad TV och dator heter och bara njuta av natur och allt vad det innebär. Det som fattas är farmor som står och svettas i köket med något snyggt förkläde och farfar som går fram och tillbaka i bon för att "fixa och dona" men nu har mor och far tagit över den äran och kommer skapa fina minnen tillsammans med min familj.
Han är så tjusig så min far!

Våra fina vovvar!


Spyflugan Meija

Meija hade en period när hon kräktes upp ALLT hon åt, farfar Mats är den enda förutom jag som råkat ut för denna kaskadspya.

Farmor Annica och Bella har fyllt år!

Hampus kusin Bella fyllde år, Hampus jobbade så jag åkte dit med Mats och Katarina, det bjöds på god mat och trevligt sällskap :)
I söndags var vi och grattade Farmor Annica som fyllde år :) Av Meija fick hon en tavla med följande motiv:
Där bjöds det på grillad korv och gott fika! Trevligt som vanligt hos fam. Wickmans :) Meija fick också sin allra första Barbiedocka av Evelina =D Så fin så :)
Vi passade också på att hälsa på hos farfar och "farmor Katarina" och Meija fick tuffa bodies!

Long time no see

Mycket har hänt sen sist, Sofie, Nadja och Annie kom förbi på trevligt fika. När de svängde in hade Sofie sett en råtta och tydligen var det inte "lilla husmusen" direkt, jag har hittat boet på baksidan av boden och hålet bekräftar storleken!
Mor och far har varit på middag :) De passade på att göra fint och plantera lite blommor :)
Snyggare grillmästare får man då leta efter! Och det bästa av allt, han är min fader ;)
Söta lilla mor :)

Meija sov gott i vagnen
Kvällen avslutades med god mat och kortspel

RSS 2.0