Den årliga tjejträffen!

I torsdags mötte vi upp Annica på ikano för att lämna av Meija. Jag och Hampus hade ett möte på banken och när det var slut skjutsade han mig till Tallboda där jag och mamma drog vidare mot syster i Stockholm. Kändes så konstigt och olustigt att åka iväg utan M:et, även om jag visste att hon skulle få det toppenbra så kändes det ändå konstigt.

Resan till Stockholm gick fort och bra! Klockan var närmre halv 10 när vi kom fram så det var sängen som gällde.

Fredag:
Maria jobbade så jag och mamma åkte till Barkaby outlet, det blev mest att stå i kö och åka bil men lite shopping blev det allt ändå ;) Ett par skor och strumpor till Meija, ett par skor och en klänning till mig :) Mamma hittade ingenting till själv utan valde att slösa pengarna på en lunch till oss båda istället, tack :)!

När vi kom hem hade Nettan, Helene, Isabelle och lilla D anlänt. Vi började fixa med maten, jag hade tagit med mig massa viltkött och till det klyftpotatis, sås och sallad, jättegott! Lagom till att maten skulle intas kom Bea, Thess och Linnéa. Bellan och Helene hade köpt varsitt smycke åt oss alla, så gulligt av er <3!!!

Precis lagom efter att alla ätit klart ringde det på dörren och sexpartyt var igång :)

Jag, Maria och Bea sov i M:s dubbelsäng och när jag precis somnat börjar Ozzy skälla, Maria reser sig upp för att få tyst på hundskrället innan han väcker alla! Hon säger att han aldrig skäller på nätterna annars och precis då hör vi att det knackar på dörren. Det här är mitt värsta scenario, vad gör man om det knackar mitt i natten? Tänk om det är någon som vill något illa eller om det är någon som faktiskt behöver hjälp? Jag blir helt paralyserad när sånt händer. Bean ber mig dra ner persiennen men jag kan/vågar helt enkelt inte, Bean och Maria bestämmer sig för att gå ut för att se vad det är frågan om, nu möter vi Helene och Nettan i hallen. Nettan går till köket och ser att det är en tjej som står och vinkar och ropar efter Maria, Maria känner igen namnet på tjejen och säger att det är hennes granne.. Vi öppnar dörren och det visar sig att grannen behöver pengar till taxin... Nu går all rädsla över till att bli förbannad på grannen! Riktigt osmidigt att knacka på dörren närmre halv 2 på natten. Efter en stund kommer Taxichauffören också in och det enda ord han kan är "kvitto" resten av pratet sker på engelsk...

Maria betalar åt sin granne och sen ska vi alla försöka att somna om men vi var alla rätt uppspelta och det tog en stund innan vi sov igen.

Jag blir rädd för mig själv när jag blir sådär paralyserad, vad händer om jag bevittnar en olycka och måste agera? Det tar emot i hela kroppen och jag kan inte. Likadant reagerar jag när hundarna gör sig illa, jag vågar inte kolla igenom dom. Det är riktigt otäckt att reagera som jag gör. Vad händer den dagen jag är själv och måste agera?

Lördag= shoppingdag och regnet fullkomligt öste ner! Och det tillsammans med blåst gjorde att det blev riktigt kallt. Jag, Maria, Bellan, Helene och D. valde att åka in senare än resten av gänget. Det blev lite mer shopping för min del, en ryggsäck till Meija som hon kan ha till dagis som ser ut som en uggla, jag älskar ugglor! De är så söta :) hon fick också en nackkrage som hon ska ha i bilen, hon får "gamnacke" när vi åker bil så jag hoppas den här underlättar för henne :)

Till mig själv köpte jag en ny kavaj då jag lyckats "supa bort" min i Öregrund förra helgen. Till hemmet blev det en inredningspryl i form av en krona :)

Efter shopping var det dags för mat det blev tapas på Barcelonas tapasbar, riktigt gott! Moster hade bestämt date med deras syssling de inte träffat på sådär 45 år så det blev lite extra sällskap runt bordet, trevligt!

När vi kom hem var nog alla rätt sega, vi slog oss ner i soffan och Bea bjöd Pina Colada. De enda som var pigga var de äldsta i gemet dvs mamma och moster Nettan, de hoppade i bubbelpoolen medan vi andra satt inne och tog det lugnt. Vi körde paketleken, Bean körde repris av förra året och blev utan paket, jag och Nettan hakade ofrivilligt på den trenden ;) Vi satt och pratade till runt halv 1 sen blev det sängen :)

Idag åkte gänget efter frukost och mamma, jag och Maria åkte till Handen för att köpa ett extra Bä åt Meija, ifall Bä skulle komma bort så finns det en extra :) nu är mor och jag på väg hem och snart ska jag få träffa min skrutta igen! Farmor säger att Meija skött sig jättebra och varit hur snäll som helst! Tack Farmor för hjälpen och tack Maria samt tjejerna i släkten för en mysig helg!

Bilder kommer senare...


RSS 2.0