Kärlek

Mormor och Meija 
Fina <3
Sötaste Nova
Pussgurkor :)
Fina pappa och Meija <3
Mormor och morfar med sina barnbarn :)
Meija med mormor och morfar
<3
Fina mamma och Meija
Mormor med sina barnbarn
Finaste <3
Hjärtat
"En liten båt blir ofta våt om magen när det stänker...."
"Jag undrar vad dom viskar..."
Fina lilla du <3
 
 

Öregrund

I onsdagsmorse åkte vi iväg för att titta på Linnéas utspring i Uppsala. Meija, jag, mamma och pappa var det som åkte från Linköping, Hampus kunde inte ta ledigt från jobbet.

Linnéa var jättefin! Helt otroligt att hon nu tagit studenten, tiden går så fort, det var ju inte länge sen vi lekte mamma, pappa, barn med lilla Linnéa i dockvagnen inlindad i en filt.

 Fina tjejer! Bilden snodd från Beas blogg :)

På kvällen åkte ett litet gäng för att också gratta Sandra på sin student :)

Nettan, Crippe, Mamma, Pappa, Jens, Cissi, Bea och Thessan har under en tid tillsammans kämpat och gått ner i vikt, 89 kilo har de tillsammans gått ner, helt otroligt vad duktiga ni varit och resultatet syns verkligen på er alla, ni är jättefina! Grattis till kära mor som lyckades gå ner mest av alla räknat i procent, bra jobbat!!

På torsdagen var vi på stan en sväng, mamma bjöd alla barnen på glass och de som kunde tog ett glas rosé på uteserveringen. På kvällen var vi hos Bea och KG. 

Cykeltur till Bea och KG

På fredagen åkte vi till Gräsö för att sola och bada. En supermysig dag med kanonväder! Barnen badade och lekte i vattnet flera timmar. Meija var gullig och smörjde in sin kära mor på ryggen, nästa gång ber jag nog någon annan ;)

Kvällen spenderades hemma hos Bea och KG med god mat och trevligt sällskap! Lite annorlunda avslut på kvällen än planerat och vi somnade rätt sent.

<3
Meija och Ida leker i sanden

Igår gick vi ner på stan en sväng, ett nyckelskåp till hemmet införskaffades för min del. Och så tog vi en glass, godaste mjukglassen har Glassboden i Öregrund :)! Vi gick sen vidare mot Bea och KG för lite altanhäng. Jag försökte jämna ut brännan lite på ryggen men det blev knappast bättre.  Vi gick tillbaka till Nettan och Crippe för att äta god mat med bland annat Nettans hemgjorda Beasås, mycket gott!

Sötaste Nova
Bus med Cissi

Idag gick vi bort till klipporna för att ta lite foton på mina nära.

Meija har lekt och haft kul med sina sysslingar de här dagarna men hon har också visat en sida som vi inte är så vana att se, vilka utbrott! Senast igår fick hon ett utbrott för att hon inte fick öppna paket som inte ens var hennes. Jösses.. Frågan är om det beror på för lite sömn, nappabstinens ;) eller så kanske det är dags för lite trots. Ska bli spännande och se ifall det här kommer fortsätta när vi kommer hem :)

Tack alla för trevliga, mysiga, intesiva och underbara dagar!

 Om några timmar är vi hemma hos darling igen och jag tror han har saknat oss, vi har i alla fall saknat honom. 

 

Helgen och Stoffes födelsedag

Andra läggningen gick rätt bra till en början, hon somnade relativt fort på kvällen men vaknade på natten och var så himla ledsen, vi försökte med allt möjligt, klappa på kinden, sitta och vagga men inget hjälpte… Till slut ställde mig jag upp och var såå nära att hämta en napp jag visste låg i bilen. Men nej, det skulle bara göra det värre att ge upp den här gången om vi skulle ge oss på ett nytt försök en annan gång. Så jag gick tillbaka till sängen och till slut somnade hon i min famn.

Det var två jobbiga nätter och that’s it. Nu går det jättebra! Frågar hon efter nappen besvarar hon frågan själv genom att säga att nappen inte finns kvar och att hon gett dom till hästarna och wääven (räven) och rådjuren. Duktig tjej! Dock har kanske inte kombon av en gravid, en som slutat med snus och en som slutat med napp varit den allra bästa men vi klarade det, yeey!

Såklart ska man få presenter när man slutat med napp och det blev en springcykel från XXL i trä.

Meija cyklade, jag och Hampus promenerade med hundarna till hästarna en bit bort.
Vilopaus med Svante
 

Ikväll var vi på Jennys i Berg och åt god mat tillsammans mamma, pappa och Stoffe för att fira Stoffe som fyller år. Hampus jobbade kväll så han kunde tyvärr inte vara med oss.


RSS 2.0