Öregrund

I onsdagsmorse åkte vi iväg för att titta på Linnéas utspring i Uppsala. Meija, jag, mamma och pappa var det som åkte från Linköping, Hampus kunde inte ta ledigt från jobbet.

Linnéa var jättefin! Helt otroligt att hon nu tagit studenten, tiden går så fort, det var ju inte länge sen vi lekte mamma, pappa, barn med lilla Linnéa i dockvagnen inlindad i en filt.

 Fina tjejer! Bilden snodd från Beas blogg :)

På kvällen åkte ett litet gäng för att också gratta Sandra på sin student :)

Nettan, Crippe, Mamma, Pappa, Jens, Cissi, Bea och Thessan har under en tid tillsammans kämpat och gått ner i vikt, 89 kilo har de tillsammans gått ner, helt otroligt vad duktiga ni varit och resultatet syns verkligen på er alla, ni är jättefina! Grattis till kära mor som lyckades gå ner mest av alla räknat i procent, bra jobbat!!

På torsdagen var vi på stan en sväng, mamma bjöd alla barnen på glass och de som kunde tog ett glas rosé på uteserveringen. På kvällen var vi hos Bea och KG. 

Cykeltur till Bea och KG

På fredagen åkte vi till Gräsö för att sola och bada. En supermysig dag med kanonväder! Barnen badade och lekte i vattnet flera timmar. Meija var gullig och smörjde in sin kära mor på ryggen, nästa gång ber jag nog någon annan ;)

Kvällen spenderades hemma hos Bea och KG med god mat och trevligt sällskap! Lite annorlunda avslut på kvällen än planerat och vi somnade rätt sent.

<3
Meija och Ida leker i sanden

Igår gick vi ner på stan en sväng, ett nyckelskåp till hemmet införskaffades för min del. Och så tog vi en glass, godaste mjukglassen har Glassboden i Öregrund :)! Vi gick sen vidare mot Bea och KG för lite altanhäng. Jag försökte jämna ut brännan lite på ryggen men det blev knappast bättre.  Vi gick tillbaka till Nettan och Crippe för att äta god mat med bland annat Nettans hemgjorda Beasås, mycket gott!

Sötaste Nova
Bus med Cissi

Idag gick vi bort till klipporna för att ta lite foton på mina nära.

Meija har lekt och haft kul med sina sysslingar de här dagarna men hon har också visat en sida som vi inte är så vana att se, vilka utbrott! Senast igår fick hon ett utbrott för att hon inte fick öppna paket som inte ens var hennes. Jösses.. Frågan är om det beror på för lite sömn, nappabstinens ;) eller så kanske det är dags för lite trots. Ska bli spännande och se ifall det här kommer fortsätta när vi kommer hem :)

Tack alla för trevliga, mysiga, intesiva och underbara dagar!

 Om några timmar är vi hemma hos darling igen och jag tror han har saknat oss, vi har i alla fall saknat honom. 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0