Liten tjej har blivit stor..

Meija har blivit stor på så kort tid, hon är helt blöjfri och är superduktig på att ta av och sätta på sig kläder, jag hoppas det håller i sig när lillebror kommer, för helt ovanligt med bakslag när syskonen kommer är det ju inte :)
 
I helgen kom farmor förbi med påskharens påskpresent till Meija, fina kläder fick hon :) 
 
Förra veckan ramlade jag på väg till jobbet och skrapade upp händer och knän, min barnmorska tyckte jag skulle ringa till förlossningen för att kolla så allt var okej med bebis eftersom jag landade raklång och därmed också på magen... Tur att ingen såg mig.. ;) På förlossningen lyssnade de på hjärtljuden och tog blodtrycket på mig, det var ingen fara med lillkillen, ändå skönt att ha kollat upp det. 
 
Förra veckan hade jag och Meija en dust. Jag har bestämt mig för att inte längre bära på henne då jag får ont i ryggen emellanåt, ett beslut som inte var uppskattat av lilltjejen. Det hela slutade med att jag satt på mattan i hallen och ville att Meija skulle komma till mig för att jag skulle hjälpa henne att ta av ytterkläderna, Meija stod 2 meter ifrån och ville att jag skulle bära henne resterande 2 meter till mig. Och där satt jag på mattan, tyst och väntande och Meija jättearg och illvrålande fullt påklädd med mössa, jacka och skor. Efter cirka en timme gav hon sig och gick de de sista stegen fram till mig och vi hjälptes åt att ta av ytterkläderna... Gissa om hon var svettig.. Efter den dusten förstår Meija att jag inte kan bära på henne längre men att hon mer än gärna får sitta och gosa i knät. Det är så svårt att veta om man gör rätt i uppfostran men jag kände att jag inte kunde ge mig där. Hon kan fortfarande fråga om jag kan bära henne men när jag säger att jag inte kan det för att jag får ont i ryggen gillar hon läget och vill att jag ska hålla handen istället, vilket jag mer än gärna gör :)
 
I helgen kommer Nova med familj till Linköping och vi längtar förstås efter den lilla guldklimpen <3
 
 
 
Liten Meija <3

Pimpelfiske med familjen och farfar

Förra helgen pimplade vi med mormor och morfar vid Näset, idag körde vi pimpling med farfar i sjön Järnlunden. En underbar vårdag på sjön!
 
 
Mina favoriter <3
 
 
 

Meija ska få en liten lillebror <3

Här är han, vår lille son och Meijas lillebror :)

Hampus har haft rätt höga förhoppningar på att få en liten grabb, han blev förstås jätteglad :) Perfekt med en av varje :)

Besöket tog lång tid att genomföra, han låg helt dubbelvikt och då är det inte lätt att mäta alla kroppsdelar och när hjärtat skulle undersökas envisades han med att ha handen för. Men inte oss emot, det är riktigt fascinerande att titta på ultraljud, inte bara för att man får se sitt barn utan tekniken är riktigt häftig!

Ikväll är Hampus och äter mat med sin mamma och bror så Meija och jag åkte till Tallboda. För tillfället är jag, Mamma och Meija ute och premiäråker pappas nya bil, doften av ny bil är inte helt fel ;)


Helgen

I torsdags var Meija hemma med Nova och Maria, jag fick massa mysiga bilder under dagen på Meija när hon hjälpte till att byta blöja och klä på Nova kläder. Hoppas hon kommer tycka det är lika roligt den dagen hon själv blir storasyster :)! Hoppas vi får träffa lilltjejen snart igen ❤

I fredags var Meija hemma med Stoffe tills jag slutade och de verkade haft en mysig dag :) efter att jag slutat jobbet gick jag, Meija och Svante till lekparken, helt underbart väder! Vi tog sen ett bad tillsammans hos m o p innan jag och Hampus åkte vidare till Huskvarna för att se på Stiftelsen. Meija sov kvar hos mormor och morfar :) Mysigt att göra något tillsammans, bara vi två, det händer inte allt för ofta nu för tiden :)

I lördags tog vi sovmorgon innan vi åkte och hämtade Meija. Hon hade vaknat redan vid halv 7 och allt hade gått jättebra :)

Vi åkte sen vidare till Isabelle som snällt erbjöd sig att rätta till mitt hår efter att jag själv försökt fixa till det med ett rätt stort misslyckande som resultat ;) Meija fick också sin första klippning! Hon blev förstås jättefin ❤

Efter frisörbesöket åkte vi vidare till Bjärka Säby där bjöd Micke och Anna på mat och Mellomys, väldigt trevligt!

Idag har vi tagit en slappardag, jag passade på att sova middag med Meija och sen åkte vi till Tallboda för lite söndagsmiddag :)

Idag är vi halvvägs i graviditeten, liten sparkar för fullt där inne, jag känner utanpå också men Hampus har inte lyckats känna något än :) På fredag får vi förhoppningsvis veta om det blir en liten bror eller syster, frågar man Meija vill hon gärna ha en lillebror :)

https://cdn1.cdnme.se/2379979/7-3/pic_513cf79cddf2b33574e0e32b.jpg" class="image">


Efterlängtad kusinträff ❤

Nu har vi äntligen fått träffa lilla Nova och hon är förstås helt underbar <3

Meija vill gärna hålla henne, hålla hennes hand och klappa hennes huvud. Tror hon kommer tycka det är jättemysigt med en liten lillebror eller lillasyster i sommar :) Om en vecka har halva tiden gått.


RSS 2.0