På begäran...

en uppdatering!
Förkylningen har blivit mycket bättre hos alla, nu har vi bara lite snuva var och Meija lite torrhosta. Idag har Meija fått sin första vaccination, en spruta i varje lår, som tur var fanns det två sköterskor på plats så det blev 2 sprutor samtidigt. Lillskruttan blev rätt ledsen men det gick över fort.
Helgen har underbara syster varit hemma och hälsat på, Meija som blivit lite känslig mot nya ansiktet blev väl inte lika glad som jag att träffa moster men efter ett tag bjöds det på leendet till Mary också :) På fredagen blev det minst sagt stressigt när vi skulle bege oss mot Tallboda då pannan inte var tillräckligt varm för Hampus att duscha i (han skulle ut med jobbet) så istället för att vi skulle åka om en halvtimme så blev det minuter... Inte lätt att hinna tänka på allt man ska få med sig över en natt med bebis när man är stressad, som gjort för att glömma och det gjorde jag...nappflaskan! Pappa åkte snällt till Tempo och köpte flaska fast när hon sen ska äta vägrar hon, troligtvis för att nappen var mycket hårdare än den hon var van vid och vid det här laget var klockan halv tio, tur att ICA Maxi har apotek som har öppet till 22.00. Ny flaska och ny napp=glad Meija :)
Maria och jag åkte och hämtade upp Hampus och en "lite" illamående broder vid 12 medans mamma satt barnvakt. På lördagen kom kusin Isabelle förbi, hon hade med sig en present till Meija, ett överdrag till lampor som finns på IKEA med Hello Kitty på, jättefint, tack snälla för det :) Kvällen spenderades i Lundby tillsammans med familjen Wickman och Mormor Asta. En jättetrevlig och rolig kväll med kortspel och god mat! Behöver jag ens nämna vilka som vann kortspelet? Go Girls!!
På söndage nåkte jag och Meija till Tallboda igen för att träffa Thessan, Ludde och självklart syster innan de skulle bege sig hemåt. Vi tjejer tog en skön promenad i Tallboda, helt underbart väder! Hemma bjöd mamma på god mat som var hämtat ur kokboken "Halv 8 hos mig". Ser fram emot nästa helg då vi ska ses vi kusiner plus mamma i Stockholm, det ska bli så kul!
Som jag skrev innan så har Meija börjat bli lite känslig mot nytt folk, allra helst mot morfar, men jag tror inte du behöver oroa dig, Meija kommer älska att umgås med dig när hon blir äldre, tänk när ni är ute och fiskar, tittar på fåglar, plockar svamp... Världens bästa morfar!
Maria hade med sig massor med jättefina kläder till Meija, du är så snäll!! Och mamma hade varit på bokrean och köpt en massa fina böcker åt skruttan, tack så jättemycket gulliga ni =)
Ikväll är inte Meija sitt vanliga jag efter sprutorna, hon grinar hela tiden och vill inte alls äta. Hoppas hon är piggare och gladare imorgon.

Kommentarer
Postat av: Susanne

Vad gör man inte för sina barn och barnbarn.

2011-03-08 @ 17:16:29
Postat av: Morfar

Observera inte bara den snällaste utan den världens yngsta också. Jag minns inte att Meija var blev ledsen, kommer bara ihåg det det stora leendet som fortsatte i ett gulligt joddlade och till sist sa hon Gulle Moffa. Puss & Kram Morfar Lasse

2011-03-08 @ 22:23:51
Postat av: Morfar

Är inte bara världens snällast utan världens yngsta Morfar, Kommer inte ihåg några sur miner utan ett jätte gulligt leende som övergick till ett joddlande ljud och lät som Gulle Moffa. Puss & Kram Morfar Lasse

2011-03-08 @ 22:31:22
Postat av: Morfar

Är inte bara världens snällast utan världens yngsta Morfar, Kommer inte ihåg några sur miner utan ett jätte gulligt leende som övergick till ett joddlande ljud och lät som Gulle Moffa. Puss & Kram Morfar Lasse

Postat av: Susanne

Första gången morfar skriver kommentar, syns det eller???????

2011-03-09 @ 16:58:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0